dinsdag 12 maart 2013

treasured memories

Hallo allemaal!
Voor de 100e Dare bij Dutch Dare (ja, ze vieren groot feest) heb ik gekozen om een lootje te maken met dare nr. 70 Jeugdherinnering. Lekker in vintage stijl met 2 oude foto's van mezelf uit 1966. Bij mijn ouders thuis had de achtertuin een holletje naar beneden, waar wij als kinderen heerlijk vanaf konden rollen met een zelfgemaakte "skelter", die was gefabriceerd uit het onderstel van een oude kinderwagen met een plank om op te zitten. Geweldig hoe je in die tijd met weinig tevreden was en plezier kon hebben, toch?
Papier is van Kaiser Craft, de foto's zijn vergeeld maar dat heeft ook wel weer wat. De titel is van FabScraps en is bewerkt met distress embossingpoeder antique linen.
Bedankt voor je bezoekje en tot gauw!

Hi everyone!
At the blog of Dutch Dare they are celebrating their 100 Dare big time. I picked dare # 70 (Childhood memories) to create this layout. The photos were taken back in 1966 in the backyard of my parent's house, where there is a little slope. As children my siblings and I used it to roll down the "hill" with this homemade skelter, made out of an old stroller. Oh, the fun we had!!
Designpapers are Kaiser Craft, the chipboard title (FabScraps) was embossed with Distress Embossing Powder Antique Linen.
Thanks for your visit, see you soon!

11 opmerkingen:

 1. Wat een super lootje heb je gemaakt Sylvia, zo'n car hebben we hier toen ook gemaakt van de kinderwagen, met lekkere grote wielen eronder,de jongens hebben er toen ook super veel plezier van gehad !!!

  groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is die mooi, Sylvia. Wij hadden de kinderwagen voorgoed uitgeleend.
  klopt de datum wel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk gedaan! Mooie details weer....en een prachtige titel! Een heel mooi geheel zo!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gezellig dat je aan onze 100e Dutch Dare èn bloghop hebt meegedaan! Je lo is geweldig mooi gemaakt en die oude foto's passen perfect bij de vintage look.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je mee doet met de 100e Dutch Dare. Je hebt een mooie layout gemaakt. Geweldig om te zien die oude foto's. En inderdaad hoe simpel was het toen om je te vermaken. Dat vebaasde mij ook toen ik gisteren mijn eigen kinderfoto's aan het inplakken was.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt mooi! (Heb zelf ook naar het papier van Kaiserkraft zitten kijken) De titel en de zo goed terugkomende kleuren van de foto zijn zo mooi. Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke dare heb je gekozen....vind die 'oude' foto's echt geweldig en wat heb jij ze super mooi verwerkt!
  Leuk dat je meedoet met 100e Dutch Dare

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een echte Sylvia lo weer! Wat een leuke dare heb je gekozen. Ik ben nog aan het denken welke ik zal nemen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je meedoet en wat een prachtige layout met een enorm leuke herinnering!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Sylvia!

  Superleuk dat je hebt meegedaan aan onze honderste Dare en de Blog Hop! Leuk van die oude foto's, zeker als daar ook nog favoriet speelgoed op staat!

  Wat heb je ook leuke dingen gemaakt de afgelopen tijd. Die spool! En je mooie, winnende Tim Holtz tag :-).

  Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia