zaterdag 16 maart 2013

1964

Hallo allemaal!
Op het blog van Gabrielle Pollacco zag ik van de week een prachtige layout die zij heeft gemaakt voor Maja Design. De kleuren spatten er werkelijk vanaf en aangezien ik ook wat papier van Maja Design in huis heb, besloot ik om haar layout dan ook maar schaamteloos te liften. Uiteraard gaan de credits naar Gabrielle, en ookal is mijn layout dan niet helemaal een exacte kopie, hij lijkt er toch wel verdacht veel op. Behalve Maja papier heb ik ook Magnolia papier gebruikt als achtergrondvel. De grote bloem rechtsonder is gemaakt met de Tattered Flower stans van Tim Holtz, (gewoon basic met geïnkte randjes) en de swirls zijn gestanst met de Flourish stans van Tim. Ik zend deze layout dan ook maar in bij de Tattered Flower challenge van TH, want wie niet waagt....  Op de oude foto zie je mijn broer(tje) en mijn moeder. Het fietsje kan ik me nog goed herinneren, het was wit met rood en zag eruit als een raket, al herken je dat niet op de foto.
Bedankt voor je bezoekje en tot gauw!


Hi everyone!
A few days ago I spotted a beautiful layout on Gabrielle Pollacco's blog, that she created for Maja Design. The bright colors caught my eye and I decided to lift her layout, but all credits go to Gabrielle of course. Although my layout is not an exact copy, it only differs in minor details. The background paper is Magnolia. I used Tim Holtz's Tattered Flower die to make the big flower at the bottom right (simply basic with only inked edges) and Flourish swirl die for the composed swirls and therefore I will enter this layout in his tattered flower challenge as well, because you'll never know.... My brother and mum are in this old photo, His little tricycle brings back good memories, it was shaped like a little rocket in red and white and we had fun riding it back in the old days!
Thanks for your visit, see you soon!

4 opmerkingen:

 1. Dat zijn echt mooie LO's! Logisch dat je die lift; het wiel kan je altijd nog uitvinden... Heb een fijn weekend, groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hóór!
  Ziet er heel gezellig en haast romantisch uit!
  Mooi materiaal gebruik!
  Prachtig gedaan!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je heb er een prachtig lift gedaan topie

  kom je bij mij ook even kijken ?zou ik leuk vinden !

  groetjes carla
  http://carliesscraplife.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia