zaterdag 31 juli 2010

vintage


Op een forum doe ik mee aan een circle journal (cj). Deze lo heb ik gemaakt voor het vintage cj van een van de deelneemsters. Eigenlijk kan ik hem nog niet plaatsen, want het cj is net pas begonnen aan z'n rondje langs de deelneemsters, maar ik doe het toch. Het papier is van Webster's Pages, bloemen Prima en eigen creatie, kant uit eigen voorraad, stempel op tag Prima.
Bedankt voor het kijken en tot gauw!

vrijdag 30 juli 2010

nieuwe handtekening!

hopelijk is hij nu zoals ik hem hebben wil!

Optreden

Sommigen van jullie weten, dat ik lid ben van musicalkoor Summertime. Wij hebben regelmatig optredens en in april jl. hebben wij opgetreden op TV bij X de Leeuw. Hiervoor zijn opnames gemaakt in Studio Cé in Almere. We hadden er een erg leuke dag en natuurlijk zijn er ook foto's gemaakt. Deze heb ik laten uitvergroten en uiteraard ook gescrapt voor mijn ABC Book of Me.
Bedankt voor het kijken en tot gauw!
Sylvia

Trots!

Onze jongste dochter Debbie heeft een baan! Nee, geen bijbaantje in de supermarkt (dat heeft ze juist opgezegd na 6 jaar), maar een echte, fulltime job. Ze kan in augustus beginnen als visual merchandiser bij Gaastra Sportswear Int. en krijgt daar alle in-stores bij de Bijenkorf onder haar beheer. Nadat ze haar versnelde opleiding bij het Nimeto in Utrecht deze maand heeft afgesloten met een diploma, heeft ze een paar sollicitatie-gesprekken achter de rug en Gaastra is het uiteindelijk geworden. Ik ben hier erg blij mee (en ook wel een beetje trots), want dat betekent dat je het als ouder(s) toch goed gedaan hebt, of niet dan?
Ik ben wel heel benieuwd hoe ze dat gaat ervaren, als "working girl" dagelijks in de file staan en 40 uur per week aan de bak. Succes meid, maak er wat moois van!!
Sylvia

SBM

De abonnees kregen (als het goed is) vandaag ook het augustus/septembernummer van Scrapbookmagazine op de deurmat. Wat een prachtig tijdschrift is dat toch! Deze keer heel veel items met verschillende thema's:
zomerse layouts in vrolijke kleuren, mooie mini-albums en (mijn persoonlijke favoriet) een prachtig gemaakt romantisch vintage-album van Jeanet Bosman met de titel "when I was a little girl", en wat ik nog leuker vind: er staat een beschijving bij hoe je het kunt maken, helemaal top dus!!
Wie mij een beetje kent, weet dat ik op het moment helemaal into vintage ben. Het prachtige papier van Tilda is daar zeker debet aan, maar ook Webster's Pages en enkele romantische lijnen van Prima Marketing vind ik om te smullen. Als jullie me missen, zit ik met m'n neus in dit tijdschrift, dus....
tot gauw!
Sylvia

Flow

In de Flow, die deze maand is uitgekomen, vind je een artikel over scrappen. Marianne van de Klok en Revlie Schuit vertellen over hun hobby en wat scrappen voor hen betekent. Uiteraard is het interview omlijst met foto's van hun scrapwerk en vind je aan het eind van het artikel een aantal links ter inspiratie.
Daarnaast krijg je bij het tijdschrift wat leuke extra's, zoals sjablonen, en een knip-, scheur- en plakschrift.
Het blad telt 176 (!) pagina's en is voor veel scrappers een bron van inspiratie voor het maken van lay outs en kaartjes. Te koop bij de betere boekhandel en/of supermarkt. Lezen dus, tot gauw!
Sylvia

donderdag 29 juli 2010

Word jij mijn volger?

Hoi,
Ik zou het leuk vinden als jij mijn volger wordt! Goed, in het begin zal er nog niet veel te lezen en/of te zien zijn hier, want ik ben nog volop aan het ontdekken hoe je zo'n blog opbouwt en aangezien ik niet echt een ster ben op de computer zal dat nog wel enige tijd vergen.
Al doende leert men, zullen we maar zeggen, maarruh...... te gek als jij een volger van me wordt. Alvast bedankt en..
tot gauw!
Sylvia

Hartelijk welkom!!

Hoera, je hebt mijn blog gevonden! Super zeg!

Net als vele anderen voor mij, heb ik besloten om ook een blog te starten, gewoon om maar eens te kijken of ik het wat vind. Of ik tijd heb om het bij te houden, weet ik werkelijk niet, maar daar zullen we snel genoeg achter komen. Mijn bedoeling is om hier regelmatig berichtjes en foto's te plaatsen van dingen die mij bezig houden, dat kan echt van alles zijn. Allereerst natuurlijk mijn creatieve uitspattingen, (mijn scrapsels dus, in de vorm van veel lay outs, heel af en toe een kaartje, canvas of mini-album) maar ook berichten en foto's over mijn gezinsleden, huisdieren en niet te vergeten mijn reizen.
Kortom, veel (lees- en kijk-) plezier hier!