dinsdag 23 juli 2013

summervacation

Hallo allemaal!
Hier is nummer 4 in mijn serie 5-op-een-dag-layouts. De foto's zijn van mijn nichtje/petekind, die met haar vriend op vakantie in Turkije is. Papier is opnieuw van Maja Design (Life by the Sea). Embellishments uit eigen voorraad (schelpen, stansje camera, vogeltjes=oorbellen, chipboard titel, visnet, bedeltje, overlay op foto linksonder, kantje). De bannerstans is van Tim Holtz. De gebruikte schets komt van Inspired Blueprints (nr. 100) en deze zend ik dan ook in voor de challenge daar.
Bedankt voor je bezoekje en tot gauw!


Hi everyone!
Here is layout # 4 in my 5-in-one-day series. Photos show my niece/godchild Michelle and her boyfriend during their vacation in Turkey. I used sketch # 100 from Inspired Blueprints as base and again Maja Design papers (Life by the sea). All embellies are from my stash (sea shells, fish net, camera die cut, tiny birds = earrings, chipboard title, charm, lace and overlay). The banner die is Tim Holtz.
Thanks for your visit, see you soon!

3 opmerkingen:

 1. Mooie uitwerking! (Zijn ook wel hele leuke foto´s) De kleuren en embellishments maken dat je bijna zelf op het strand zit...
  (Of heeft dat te maken met de hoge temperaturen?) Sorry, ben in de tuin aan het werk geweest en heb het ff veel te warm...en wordt daar melig van... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet normaal wat je allemaal op 1 dag gemaakt hebt!! Ik doe een dag over 1 layout!
  Geweldig allemaal, ben nog steeds onder de indruk van je inzending voor SATW, geweldig is die en ik denk zomaar dat je weleens bij de winnaars zou kunnen zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een schitterende lo heb je gemaakt.

  liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia