dinsdag 19 februari 2013

Winter 2013

Hallo allemaal!
Voor de Secret Scrap Lift (SSL) van januari/februari op het SA-forum maakte ik deze layout met winterfoto's van afgelopen maand. De bedoeling van zo'n SSL is dat iedereen die zich daarvoor opgeeft, de layout lift, die zij van haar voorganger als voorbeeld heeft gekregen. Het origineel wordt alleen aan de eerste deelneemster van het groepje gestuurd, daarna worden alleen de uitwerkingen doorgestuurd. Ik was oorspronkelijk de tweede in mijn groepje, maar degene die als eerste aan de beurt was, kwam in tijdnood, zodat ik het origineel kreeg om te liften. Dat origineel heb ik een halve slag gedraaid omdat dat mooier uitkwam met mijn foto's. Dessinpapier is van Prima Marketing (Song Bird). De fotonegatiefstrips heb ik vervangen door die van Tim Holtz en in plaats van de grote vogel heb ik een sneeuwvlok als mask gebruikt met glimmermist. De titel heb ik laten verspringen, net als bij het origineel. Valt me trouwens nu pas op dat het bloemetje wel heel erg hetzelfde is, hihi!
Bedankt voor je bezoekje en tot gauw!
mijn uitwerking

het orginieel

Hi everyone!
This winter layout was made for the Secret Scrap Lift at the SA-forum. Being the first in my group I got the origional to be lifted, that I turned 180 degrees to fit my photos. Designpapers are Prima Marketing's Song Bird, filmstrip is Tim Holtz. I used a large snowflake as a mask with some glimmermist to replace the bird. The title on my layout has been lowered halfway, just like in the origional layout. I just come to notice that the flower on both layouts are quite similar, LOL!
Thanks for your visit, see you soon!

3 opmerkingen:

 1. leuk gedaan hoor! moet het scrappen ook weer eens oppakken.....staat op een laag pitje...maar ja die kaarten zijn ook zo leuk om te maken hihihihi...die van jou is zeker weer geslaagd! Mooie details!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je uitwerking is erg mooi. Mooie kleuren combi. Ik vond de ssl ook erg leuk om te doen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee om elkaar zo te inspireren! En een heel mooie uitwerking! Mooie kleuren in de foto en heel mooi om ze zo terug te laten komen! Groetjes, Gerrina
  P.s. De achtergronden van de LO's laatst maak ik helemaal zelf. Doe ik heel vaak, vandaar dat het mooie papier bij mij zich hier maar opstapelt...

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia