donderdag 21 februari 2013

Femme fatale

Hallo allemaal!
Ik zit ernstig te twijfelen, zal ik hem wel of niet insturen, deze layout? Met het Maja Mood Board van februari als kleureninspiratiebron en de (omgekeerde) februari schets van My creative sketches, heb ik deze layout (met foto's van mijn nichtje/petekind) gemaakt en uiteraard heb ik hiervoor ook Maja Design papier gebruikt (Vintage Summer), maar als ik hem zo bekijk en naast het inspiratieboard leg, kan ik niet echt de juiste kleurencombi aanwijzen. Waarschijnlijk komt dat door het toevoegen van het bordeauxrode kant, wat ik gedaan heb om er iets meer "pit" in te brengen qua kleur. Twijfel dus, zal ik wel of zal ik niet (ik heb nog 3 dagen om te beslissen)? Wat vinden jullie?
Bedankt voor je reactie en tot gauw!


Hi everyone!
I am in doubt, shall I enter this layout for the Maja Moodboard February Challenge or not? I created it with this moodboard in mind and used the February sketch of My creative sketches as starting point (turned upside down), but now that it's finished I can't really tell which colorcombination from the board I've used. Probably because of the burgundy lace that I used, to get a bit more contrast in the colors. So what do you think: shall I or shall I not send it in (challenge ends in 3 days)?
Thanks for your visit, see you soon!

6 opmerkingen:

 1. Gewoon doen !!!
  want hij is hartstikke mooi !!!!

  niet geschoten altijd mis !!

  groetjes Ria xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een prachtige lo. Wat de kleuren betreft heb je wel een beetje gelijk. Als ik naar het inspiratieboard kijk, heeft dat ook geen pittig accent. Ik vind het wel mooier met dat bordeauxrood erbij, maar het is niet dat hele pastelachtige van het voorbeeld. Is het misschien mogelijk om dat lint te vervangen door zacht groen, zoals de blaadjes van de roosjes? Ik weet niet of het nog kan en je moet maar eerst eens vergelijken. Het is maar een tip.
  Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. suggestie is goed, Josephine! Probleem is alleen dat groen ook niet in het inspiratieboard zit en de parelketting op het kant is vastgelijmd. Als ik hem echter inzend bij MCS, kan ik hem nergens anders meer inzenden, want daar mag je hem maar voor allen hun challenge gebruiken. (en stiekum wou ik hem ook nog inzenden bij the Ribbon Reel nr. 47 (ruffles). 't Is wel wat Ria zegt, niet geschoten is altijd mis, als hij niet aan de voorwaarden voldoet, plaatsen ze hem toch niet.

   Verwijderen
 3. hele mooie lo maar inderdaad niet helemaal volgens het moodboard. vind overigens dat kant er wel helemaal bij horen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet zeggen dat het kant wel wat donkerder is, maar dat past ook weer bij de foto's. Het zit gewoon in die kleurenreeks, maar dan wat donkerder... Zou het toch gewoon doen; verder is alles toch volgens het mood-board en de LO is hartsikke mooi! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de stoute schoenen maar aangetrokken en hem ingezonden en wacht het maar af. Als hij niet op de site van Maja Designs verschijnt, voldoet hij waarschijnlijk niet aan de voorwaarden.

   Verwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia