dinsdag 16 november 2010

workshop ?

De laatste tijd krijg ik veel vragen uit mijn omgeving, of ik niet een workshopje scrappen kan organiseren. Er is een aantal koorleden, die het ook graag wil leren en ook de moeder van een vriendin van mijn dochter heeft er al naar gevraagd. Nou heb ik dat nog nooit gedaan (een workshop geven), maar ik ben erover aan het nadenken, dus de hersenen draaien inmiddels op volle toeren. Het moet een workshop voor beginners worden, die in 1 middag te realiseren is. Voorlopig heb ik wel een ideetje dat er zo uitziet, ik moet het alleen nog wel verder uitwerken:
Bedankt voor het kijken en tot gauw!A lot of friends asked me lately if I could organize a little workshop scrapbooking, because they have seen my blog and would like to learn it too. I have never done that, so it will be my first time ever. My brain is working overtime at the moment, because it has to be a workshop for beginners and it should be easy to finish it in a few hours. This could be an idea, but I haven't worked out the details yet.
Thanks for watching, see you soon!

10 opmerkingen:

 1. Het begin is er in iedergeval en ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. veel succes met het organiseren van de workshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dit ziet er heel goed uit
  als ik een paar tips mag geven
  vraag niet te veel mensen in 1 keer en probeer een pakketje te maken, als je ze zelf laat kiezen uit papier dan ben je qua tijd veel verloren,want vooral voor de 1e keer vinden ze alles heel erg mooi
  heel veel succes
  groetjes Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 4. goeie tip Simone, dat had ik zelf ook al bedacht, ook om de kosten in de hand te houden, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me heel erg leuk om een workshop te geven. Ik heb om me heen ook veel mensen die weleens willen "meescrappen"! Ben benieuwd hoe jouw workshopje eruit komt te zien :)

  Liefs Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit boekje ziet er heel erg leuk uit, veel succes met het vervolg.

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat word dat een mooi boekje
  succes met de rest

  groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit album ziet er al leuk uit! Succes met de verdere organisatie. en nog een kleine tip: gebruik geen spullen in je voorbeeldboekje die de deelnemers niet krijgen, want echt hoor, dan willen ze dat precies ook hebben/gebruiken! (ja ik spreek uit ervaring!)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ook een goede tip, Monique, dank je. Ik had al bedacht dat ik afgepaste pakketjes maak, met papier en de nodige embellies, zodat ze het daarmee moeten doen en er niets te kiezen valt verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Spannend, Sylvia. Het wordt vast een succes. Dat boekje is nu al helemaal mijn smaak. Maar dat weet je. Reken erop dat er meer workshops gaan komen. Ik zie het gebeuren.
  Josephine

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia