woensdag 26 oktober 2016

Welcome baby

Hallo allemaal!
De komende tijd zal ik jullie waarschijnlijk  tot vervelens toe bestoken met PL pagina's van het babyalbum, want babyfoto's zullen er meer dan genoeg gemaakt worden. In elk geval is hier de eerste pagina met foto's. De kaartjes zijn allemaal zelf gemaakt. De speechbubble is eigenlijk een photoprop en het beertje is een stans van Marianne Design. Aangezien de babykamer is uitgevoerd in zwart/wit/ grijs en mintgroen, zal ik ook het fotoalbum in bijpassende kleuren maken. De bedoeling is om zoveel mogelijk zwart/wit foto's te gebruiken, maar helemaal haalbaar is dat niet, want dan zou ik elke foto moeten bewerken.
Bedankt voor je bezoekje en tot gauw!

Hi y'all!
The next couple of months this blog will be floaded with PL baby pages, simply because the new baby boy will photographed a lot. As it is our first grandchild ever, we don't wanna miss out a single moment of this cute and adorable baby. Here is the very first page of his PL album, clean&simple in black& white.
Thank you for dropping by, see you soon!

3 opmerkingen:

 1. oh Sylvia wat leuk dat je oma bent geworden, geniet ervan en je mag ons gerust bestoken met foto's hoor. Gefeliciteerd
  groetjes Ria Schel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk. Van harte gefeliciteerd oma.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar zullen nog heel wat mooie pages bij komen! Geniet van alles met dit wondertje! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia