donderdag 10 september 2015

12 tags of 2015 september

Hallo allemaal!
de september tag van de reeks 12 tags of 2015 van Tim Holtz is er weer, deze keer eentje met alcoholinkt. Daar heb ik maar een paar flesjes van, dus was het weer improviseren geblazen. Uiteindelijk valt het resultaat me erg mee, al is mijn tag niet zo kleurrijk als die van Tim zelf. Het is niet zo heel goed zichtbaar op de foto, maar de vleugeltjes van de vogels zijn 3D, dwz ze staan "los". Gebruikte stempels en stanzen (Birds Crazy van TH) en embossingfolder swirls van Cuttlebug. Bedankt voor je bezoekje en graag tot gauw!

Hi y'all!
Here is my take on the september tag of 12 tags of 2015 by Tim Holtz. I had to improvise (again) with this one, considering that I only have 3 shades of blue alcohol ink in my stash. It is not clearly visible in the photo, but the little wings of the birds make these Crazy Birds dimentional. Thanks for dropping in, see you soon!

4 opmerkingen:

  1. Heerlijk zo'n andere tag! Enne was ook heerlijk elkaar weer gezien en gesproken te hebben bij de reunie!! Blijf dat super gezellig vinden! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn ze gaaf he, die crazy birds :)! Het is niet zo moeilijk om iets te maken als je "de duvel en zijn ouwe moer" in je voorraad hebt. Des te meer bewonder ik juist de werkstukken die met minder middelen zijn gemaakt. Dat maakt het ook unieker.
    Ik vind je tag prachtig geworden!

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia