zondag 26 juli 2015

CZC 2015 deel 8

Hallo allemaal!
Terwijl de tijd gewoon doortikt, gebeurt er van alles waar ik even wat aandacht aan moet besteden. Een goede vriendin van me is plotseling opgenomen met acute leukemie! De schrik is er goed ingeslagen in ons vriendinnenclubje, om nog maar niet te spreken van hoe het haar wereld op zijn kop heeft gezet!!!! Ze ligt momenteen in quarantaine in Rotterdam en mag absoluut geen bezoek ontvangen, waardoor ze afhankelijk is van haar lifeline naar buiten via internet. Gelukkig heeft ze dat wel en kunnen we contact met haar houden.
Een andere vriendin heeft een fietsongeluk gehad, is inmiddels geopereerd, maar mag haar been de komende maanden nog niet belasten en een collega heeft voor de 3e keer de K* diagnose gekregen! Bij dit soort akelige berichten valt het bericht dat mijn geboekte vakantie niet doorgaat, eigenlijk in het niet (en dat "probleempje" is inmiddels ook al weer opgelost). Bijgaand de 8e serie kaartjes van de Craftorij Zomer Challenge, we zijn er bijna!
Bedankt voor je bezoekje en tot gauw!
#43 verwerk textiel

#44 gebruik gesso

#45 de letter A

#46 messy

#47 hekje

#48 chocoladeverpakking

Hi everyone!
There are some pretty major things going on in my circle of friends at the moment, so primary my thoughts and attention are not with crafting, but mostly with social media. One of my scrappy friends has been diagnosed with leukemia and was taken to hospital where she has to stay in quarantaine for 6 weeks, starting chemo and no visitors allowed. Luckily we have whattsap and facebook so we can stay in contact. Another friend was involved in a cycle accident, went through surgery and is forbidden to walk for 12 weeks and more nasty news.
So without further ado, here are the next 6 cards for the Craftorij Zomer Challenge.
Thank you for your visit, see you soon!

1 opmerking:

  1. Oh Bah wat een nare berichten! Dat haalt er zeker in.

    Je uitwerkingen zijn wel weer erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia