woensdag 22 januari 2014

Tempus fugit (tijd vliegt)

Hallo allemaal!
De voorbereidingen voor onze komende reis naar Kenia en Tanzania zijn in volle gang op het moment. Alle vaccinaties zijn inmiddels gezet (voor zover we die nog niet hadden tenminste) gele koorts, hepatitis A/B, tetanus en de malariatabletten zijn ook in huis. Hotel voor de katten is geboekt, visa zijn binnen, dus wat ons betreft kunnenn we wel vast vertrekken. Het is nu nog alleen aftellen en hopen dat we een vlucht hebben op een redelijke tijd, maar verder zijn we er klaar voor!
Andere leuke dingen om te vermelden zijn bijvoorbeeld het feit dat de layout (Sunshine) uit de voorgaande post in de spotlights staat bij Use your Stuff (en ik er dus weer een mooie banner bij heb op m'n blog), de prijsjes die ik gewonnen heb de laatste tijd (2x bij De Craftorij, 1 x kadobon bij WLVC en 1x rakje bij Dutch Dares) ook gearriveerd zijn, helemaal leuk!
Dan heb ik nog onderstaande layout om te laten zien. Deze is gemaakt met Maja Design papier naar een voorbeeld van Gabriella Pollacco en is de tegenhanger van de pagina "Helena Oudshoorn", die bij WLVC gewonnen heeft. Deze wordt dan ook weer ingezonden bij WLVC voor de uitdaging van deze week # 18, een "mannencreatie".
Bedankt voor je bezoekje en tot gauw!

Hi everyone!
At the moment I am busy preparing our journey to Kenya/Tanzania next month, getting our vaccinations done with regards to international health regulations for those countries, visa arrangements and other bits and ends. So my spare time is consumed a lot with those things, leaving less time to spend in my craftroom.
For now I'd like to show you this layout, that I created with Maja Design papers, based upon a layout by Gabriella Pollacco. Together with the heritage layout of Helena Oudshoorn, both these layouts will make a spread in the family heritage album. This layout will be entered at this week's challenge # 18 at WLVC, a masculin creation.
Thank you for your visit, see you soon!


10 opmerkingen:

 1. Het blijft een van mijn favoriete kleurencombies blauw en bruin en zo met dat papier is het een hele mooi LO geworden! Avontuurlijke reis? Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo een reis Sylvia! Veel plezier... De layout is super vintage. Prachtig. Vintage past volgens mij het best bij jou, komen altijd goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige Lo Sylvia. En veel plezier met de verdere voorbereidingen voor jullie super gave reis !!!!

  groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi gemaakt met dit prachtige papier, komt goed uit de verf Sylvia, fijne reis, en bedankt voor het meedoen bij WLVC.
  groetjes Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O wat prachtig is deze ook.....zo mooi hoe je alles hebt gecombineerd maar het papier is dan ook geweldig om mee te werken hè.....Fijn dat je meedoet bij WLVC en succes. Groetjes van Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. echt een vintage layout, leuk met die foto, mooie kleurencombi en mooi uitgewerkt.
  Bedankt voor je deelname bij WLVC en groetjes van Janet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige LO.
  En een mooie reis in petto. Komt er weer een reisverslag?
  groetjes,
  Ria (Lorrie)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nee Ria, dit keer geen reisverslag, de electriciteitsvoorzieniningen in die landen zijn erg slecht, dus ik neem m;n notebook niet mee deze keer. Mogelijk verschijnt er af en toe iets op dit blog via de telefoon, maar ook dat ligt aan het bereik.

   Verwijderen
 8. Prachtige kaart! Leuk dat je meedoet aan onze challenge bij WLVC!
  Liefs Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia