maandag 9 december 2013

Secret Scrap Lift/ontmoeting in Ooij

Hallo allemaal!
Ook aan de Secret Scrap Lift (SSL) op het SA forum heb ik deze maand weer meegedaan. Onderstaand zie je eerst het voorbeeld, daarna 2 uitwerkingen van mijn voorgangsters en als laatste de mijne, heel wat anders dan het voorbeeld, hè? Het grappige van zo'n SSL is dat je alleen de layout van je voorganger te zien krijgt en dus alleen die als houvast hebt om te liften, het origineel krijg je pas te zien als iedereen klaar is. Gebruikt papier is van Webster's Pages, de bloemen rechtsboven en linksonder zijn uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. De fontein heb ik deels ingesneden om de foto ertussen te kunnen schuiven. Verder nog wat extra bloemen en parels toegevoegd.
Bedankt voor je bezoekje en tot gauw!
het origineel
uitwerking van Jo
uitwerking van Astrid
mijn uitwerking

Hi everyone!
At the SA forum I participated in this month's Secret Scrap Lift (SSL). Above you see all results, I was last in my group, and as it turns out, my layout differs a lot from the origional one (at the top). That is what makes a SSL so funny, you only get to see the the layout that the one before you created and only when everyone is finished you'll see the origional one.  My used design papers are Webster's Pages, I fussy cut the flowers in the corners and added some pearls and small flowers to get dimension.
Thank you for your visit, see you soon!

7 opmerkingen:

 1. Heerlijk om de verschuiving te zien! En weer een mooie LO! Geniet van je vrije tijd, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super Sylvia, je hebt een pracht lootje gemaakt van de ontmoeting in Ooij, en inderdaad de lootjes zijn verschillend maar toch zie je wel dingen terug. Mooi gedaan !!!groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super layouts , ik vind dat erg moeilijk....scrapliften....maar je hebt er echt iets moois van gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zie dat je de fontein los gesneden hebt, laat daar nou toch ook een soort fonteinbak staan, alleen staat er nu een plant in !!! toeval ??????

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vond de jouwe ook supermooi geworden zeg. Gaaf papier en leuk ook het 3D effect met de bloemen rechtsbovenin. Grappig ook dat de tag achter jouw foto weer het model heeft van de bruine tag op het origineel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Blijft leuk de ssl! Je hebt weer een mooie lo gemaakt! Complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk geworden sylvia en ik voel me vereerd dat ik op een alyout van jou voor kom.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia