zaterdag 10 augustus 2013

I will always love you, no matter what

Hallo allemaal!
Het is eindelijk weekend! Ppff, na een week hard werken, (lange dagen maken, omdat ook personeel van de afdeling op vakantie is) kan ik weer even een dagje ontspannen. Een dag of tien geleden schreef ik, dat ik de nieuwe lijn Sofiero van Maja Design aangeschaft had. Alweer zulk mooi papier, het is alleen beperkt verkrijgbaar, dus als jij het ook wilt hebben, zou je het snel moeten bestellen. Op de FB-pagina van Maja zag ik dat er alweer een nieuwe lijn uitkomt, Vintage Autumn Basics, en ja, ook die wil ik hebben, als ik weet wanneer hij te koop is.
Voor het Maja Moodboard van augustus maakte ik onderstaande layout, natuurlijk met Sofiero papier. De layout is voor mij heel bijzonder en persoonlijk, maar daar wil ik verder niet over uitwijden. De doilies zijn zelfgemaakt, daarvoor heb ik cirkels uitgesneden met de Curvy Cutter en bewerkt met hoekponsen van Martha Stewart. Het gehaakte kleedje achter de foto komt van de rommelmarkt, bloemen o.a. van Prima en Petaloo. De cabuchon is van Websters, swirls van ZVA.
Bedankt voor je bezoekje en tot gauw!

Hi everyone!
Weekend has arrived, which means one whole Sunday for me to relax after a week hard work at the store. Most of my collegues are on vacation, so I'am working some extra hours every week until everything is back to normal again. A few weeks ago I posted in a blog, that I bought the new Sofiero collection of Maja Design and here is my first layout with these gorgeous papers. It is based upon the Maja Moodboard of August. The doilies are homemade, out of cutout circles (using the Curvy Cutter) and Martha Stewart corner punches.  Flowers are Prima marketing and Petaloo, cabuchon is Webster's and swirls are ZVA.
Thanks for your visit, see you soon!

4 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende layout met prachtige kleuren!
  Heel mooi papier ook....
  Het geheel heeft een sprookjesachtige uitstraling.
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is weer super en helemaal Maja stijl!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi geworden weer! Die randen van de cirkels vind ik heel gaaf en de repen benadrukken de foto heel goed... Dat papier is idd erg mooi, maar dat vind ik telkens weer als ze een nieuwe lijn uitbrengen, dus ik heb er hier een rem opgezet... Fijne zondag, rust ze uit! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia