woensdag 17 juli 2013

Precious baby

Hallo allemaal!
Voor je het in de gaten hebt, is het alweer de laatste van mijn 5 vrije dagen. Deze dag heb ik lekker in mijn scrapkamer doorgebracht en ik heb maar liefst 5 layouts weten te maken (uniek record op 1 dag). In de loop van de komende week laat ik ze hier allemaal zien, ik ga het een beetje doseren voor jullie. Hier is de eerste, een lootje voor in het babyalbum van Debbie, wat na vandaag weer wat meer gevuld is. Deze is gemaakt nav een lift van de zomerlayout op het SA forum. Papier is grotendeels van Maja Design, Life in the country (de kleuren komen wat hard over op de foto maar zijn in RL wat zachter van toon, zal wel aan de lichtval liggen). Ik moet jullie wel bekennen, dat ik wat huiverig was mbt de zwarte randjes (ik vind het dan al snel op een rouwrandje lijken), maar goed, gedane zaken nemen geen keer. Achteraf hadden de randjes nog wat smaller gemogen, ik denk dat dat wat subtieler geweest was.
Bedankt voor je bezoekje en tot gauw!

Hi everyone!
Today is the last one in my 5-on-a-row-off-days and I spent almost all day in my scraproom. I managed to finish 5 layouts today, which would be an unique record for me. I won't show them all at once, but every few days I'll post another one. The first one I'd like to show you is this one for DD Debbie's baby album, made as a summer layout lift for the SA forum. Used papers are mainly Maja Design (Life in the country). The colors seem to be a bit bold in this photo, but trust me, in RL they are more toned down. (must be the afternoon light coming in, while I was photographing the layout).
I must confess, I don't like to use black mats under photos or designpapers, because they remind of death in some way or another, but on the other hand the make the red blocks pop, so.....
Thanks for your visit, see you soon!

2 opmerkingen:

  1. 5 op 1 dag! Dat is een prestatie zeg. Ik vind deze erg mooi, mooie kleurencombi, de zwarte randjes vind ik niet té hoor, maar misschien is dat in het echt wat dominanter. Leuk dat je de sketch een kwartslag hebt gedraaid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toch vind ik dat de randen het meer naar voren laat komen en juist met deze foto is dat wel mooi! Past ook bij de kleuren op deze mooie LO! 5 lo´s op een dag; jij hebt je gewoon verstopt op je hobbykamer... Knap! Werk ze en geniet tussendoor van het lekkere weer... Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia