dinsdag 30 juli 2013

12 tags of 2013 juli

Hallo allemaal!
Op het laatste nippertje toch nog maar de tag van Tim voor juli gemaakt, natuurlijk weer niet zoals hij het heeft gedaan, maar op m'n eigen manier met de materialen die ik ter beschikking heb. De grungeboard vlinders (Movers & Shapers van TH) zijn eerst bewerkt met crackle accents (omdat ik geen crackle paint clear rock candy heb) en daarna voorzien van een laagje distress stain barn door. Ik had het eerst geprobeerd met Picked Fence crackle paint, daarna geïnkt met distress stain en er een laagje clear rock candy distress stickels overheen, maar dat gaf niet het gewenste effect. De tag zelf is wel met de brayer techniek gekleurd. Al met al niet onaardig, maar het lijkt in de verste verte niet op die van Tim. Je kunt tenslotte niet alles hebben, toch?
Bedankt voor je bezoekje en tot gauw!!

Hi everyone!
Finally I managed to make Tim's Tag for July, but in my own way. I used Movers and Shapers Butterfly dies for this one and die cut them from grungeboard. These were layered with crackle accents and put aside to dry. When they were completely dry I layered them with distress stains Barn Door (and let them dry for more than a week, because the ink can be wiped off easily if not completely dry). The tag itself was colored with the brayer technique in Barn Door and Broken China. Okay, it is not the way Tim does his tags, but it turned out reasonably well, I think.
Thanks for your visit, see you soon!

3 opmerkingen:

 1. Ik vind de tag mooi, apart, en waarom zou hij op die van Tim moeten lijken. Veel leuker om een echte Sylvia te zien dan een namaak Tim!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt en ik vind nog steeds dat die van jou erbij had moeten zijn!Maar ja, wie zijn wij?? Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De tag is zo wel heel mooi hoor! De kleuren en de vlinders vind ik super!
  Ik geloof dat ik ´ns bij TH moet kijken om te zien wat de inspiratie hiervoor is geweest. Want ik denk dat je het puur als inspiratie moet zien; is toch niet leuk om iets precies na te maken?
  Die cracklepaint is iets wat ik toch eens moet proberen; het effect is zo mooi! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia