woensdag 10 april 2013

Family

Hallo allemaal!
Afgelopen weekend was mijn vader jarig! Deze krasse, oude man staat nog volop in het leven met z'n 91 jaar en ik ben zo blij met ieder jaar dat hem gegund is! Als zijn gezondheid blijft zoals het nu is, haalt hij makkelijk de 100! Onze familie is eigenlijk maar heel klein, ik heb 1 broer en 1 zus (mijn moeder leeft niet meer) en familiefoto's hebben we niet veel. Gelukkig waren mijn broer en zus (met partners en kinderen) afgelopen weekend ook op verjaardagsvisite (ik ben de enige die niet in het zuiden des lands woont, dus we zien elkaar niet zo vaak) en dat was voor mij de aanleiding om wat familiefoto's te maken. Eén daarvan heb ik gescrapt en die komt dan ook in het familie-album. Dessinpapier is van Prima Marketing (Almanac lijn) en ik heb  inspiratiebord nr 238 van CCG gebruikt voor de kleurencombinatie. De kanten bloemen zijn ook van Prima, de resin roos komt van een haarspeldje. Kant, overlay en plakparels zijn uit eigen voorraad. De flourish stans is van Joy! De titel is van Fabscraps en werd bewerkt met distress crackle paint Dried marigold van Ranger.
Bedankt voor je bezoekje en tot gauw!

Hi everyone!
Last weekend my dad celebrated his 91st birthday! I am so happy with every year he is still with us and if he stays as healty as he is right now, he will certainly live to be a hunderd! We don't have a large family, I only have 1 brother and 1 sister (my mum died years ago) and I am the only one that has moved away from our place of birth, the others live on short distance from each other. Since everyone was present last Sunday, I took the opportunity to shoot some family photos, 'cause we don't have a lot and you can never have enough of those. One of them has been turned into a layout for the family album. Designpapers are Prima Marketing (Almanac) and I used moodboard # 238 at CCG for the inspiration. Both lace flowers are Prima as well, the resin rose is from a hair pin. Lace, overlay (Hambley) and flatback pearls are from my stash. The green flourishes is a die from Joy! Title is Fabscraps on which I used distress crackle paint Dried marigold (Ranger).
Thanks for your visit, see you soon!

6 opmerkingen:

 1. Mooie LO voor je vader, hij ziet er nog kwiek uit zeg!
  Ik hoop dat je de winnaar wordt bij maja. Ik heb vandaag mijn prijs binnen gekregen en omdat het even geduurd had heeft ze meteen 2 hele collecties gestuurd, meer dan 60 vel!! met een lieve brief erbij.
  Kan ik eindelijk aan mijn spring layout beginnen. Ik kan niet winnen omdat ik net gewonnen heb , dus dan gun ik het jou van harte!
  Die foto is zo speciaal(doet ook veel) en de LO is super, zou toch moeten kunnen?
  Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele speciale foto dus! Eigenlijk zijn dat ook de dagen met een zonne-randje erom... En deze donkere achtergrond met die pastel kleuren erop vind ik heel mooi! Hoop niet dat je het erg vind als ik die combi gebruik in een kaart? Ik vind ´m super! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie en dierbare lo. Iedere keer als ik iets van jou zie, wil ik ook weer beginnen, maar het lukt niet. Maar ik blijf kijken. Wie weet, barst ik op een dag los.
  Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. gewoon doen, Josephine! Wat houdt je tegen?

   Verwijderen
 4. Hoi Syl, van Harte Gefeliciteerd met de verjaardag van je vader, 91 jaar, wat een leeftijd zeg! Mijn eigen vader is pas 84 jaar geworden en is ook goed gezond, dus ik ben daar ook dankbaar voor. Dat ze beiden in goede gezondheid maar de 100 mogen halen!
  Groetjes, Belinda

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia