maandag 4 februari 2013

Pretty

Hallo allemaal!
Na een weekje stilte is hier weer eens een berichtje van mij. Niet dat ik niet aan het scrappen ben hoor, maar ik ben bezig met een projectje, waar iets meer tijd in gaat zitten dan ik had verwacht. Ondertussen las ik dat Color Combos Galore  weer in de lucht is (gelukkig) en de eerste uitdaging (nr 230) die er na bijna een jaar blogstilte weer wordt gepresenteerd, is een hele mooie, namelijk deze:
Dit is wat ik ervan heb gemaakt. Ik heb alle van vier inspiratiefoto's wat gebruikt, de slinger van foto 1, de  twine, bloemen en parels uit foto 2, de hartjes en hoofdletters van foto 3 en de doily uit foto 4. Alle 5 kleuren zijn gebruikt, al kun je het lichtroze nauwelijks zien (links onder het bloemetje komt het roze/witte twine nog net tevoorschijn) en voor de verandering heb ik eens geen dessinpapier gebruikt. Op de achtergrond heb ik een honingraatpatrootje gesponst met een mal van TCW met distress inkt Weathered Wood (voor het grijs uit de combi). De geponste vlinders zijn in Cherry en Slate en wat embellishments in wit en Bisque.
Bedankt voor je bezoekje en tot gauw!

Hi everyone!
It's been more than a week since my last post. That is because I'm busy working on a project that takes more time than I expected. Meanwhile I am glad to read that the Color Combos Galore blog is up again and with a wonderful new challenge (# 230), as shown in the first photo above.
Here is my take on this one. I used some elements of all four of the photos: garland (photo 1), twine, flowers and pearls (photo 2), hearts and capital letters (photo 3) and a doily (photo 4). All five colors were used as well, but the pink twine is hard to see (it pops out under the flower at the botton left). Butterflies were punched out in Cherry and Slate cardstock, some of the embellishments are Bisque and the the sponged chicken wire is in Grey (distress ink weathered wood).
Thanks for your visit, see you soon!

8 opmerkingen:

 1. Ik vind deze heel mooi! Doet me een beetje aan het voorjaar denken. Ondanks dat er veel embeli gebruikt zijn blijft deze rustig, knap! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super lo heb je gemaakt.
  Ben erg benieuwd naar je project.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig, de foto is de blikvanger, ook mooi hoe ze van de embellishments weg kijkt, ik denk dat daardoor het accent op de foto is en niet op de embellishments, ze passen er ter ondersteuning van de layout enorm goed bij. Het is gewoon een bijzonder mooie layout.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige lo.
  En wat een lastige challenge.

  Groetjes Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik was ook blij weer een mail van CGG te zien, wat een leuke challenge is het, zeker met de extra uitdagingen om uit te kiezen.
  Een prachtige layout Sylvia, heel goed in balans en de foto is ook schitterend.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia