zondag 14 oktober 2012

12 tags of 2012 oktober

De oktober tag in de reeks 12 tags of 2012 van Tim Holtz vergt ook weer de nodige creativiteit, het begint langzamerhand een gewoonte te worden. Uiteraard is het een Halloween tag, in oranje, zwart en paarse kleuren. Daar ben ik nu eenmaal niet zo kapot van en mijn voorraad is dan ook heel beperkt en dus komt de inventiviteit maar weer om de hoek kijken. Ik heb een scriptstempel afgedrukt op een papieren zakdoekje en dat gekreukeld vastgelijmd op de basis tag (in plaats van het tissue paper dat Tim heeft gebruikt). Het geheel is gekleurd met acrylverf in oranje, paars en zwart, afgewerkt met distress inkt en glimmermist. De houten grafzerken heb ik een half jaar geleden gekocht in Parijs en die kwamen nu mooi van pas. Ze zijn eerst zwart geverfd en daarna bewerkt met zwarte stickels (ook niet volgens de techniek van Tim, maar je moet toch wat!). De maandstempel is van Prima Marketing, gezet op een ticket (jawel, van Timmie!). Het angelwire heb ik ook paars gekleurd en er een grote spin op bevestigd. Zo is het toch een Halloween tag geworden met de juiste kleuren, alleen dan wel met mijn eigen techniek.
Bedankt voor je bezoek en tot gauw!

The October tag in Tim Holtz's range of 12 tags of 2012 is of course a Halloween tag in orange, purple and black. Here in The Netherlands we do not celebrate Halloween, so my stash is very limited as to this theme. I stamped a script stamp on tissue paper and adhired it to the tag. Next I used acrylic paints orange, purple and black to color the tag and finished it off with distress inks. For the final layer I used some glimmer mist. The tomb ornaments were bought in Paris a while ago and were painted pitch black and topped with black stickles (sorry Tim, I had to be inventive 'cause I don't have rock candy and black alcohol ink). The date was stamped on a TH ticket (stamp is from Prima Marketing) and I colored the angel wire in purple to imitate a spider's web. With a big black spider I think this tag is spooky enough for Halloween!
Thanks for your visit, see you soon!


8 opmerkingen:

 1. Wat een grappige tag. Weer origineel gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij is leuk geworden Sylvia en het is toch nog een halloweentag geworden met een beetje van Tim en een beetje van jezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal super geworden, juist leuk al je eigen spullen.....dat is pas creatief!!

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Sylvia,

  Ik ben per toeval ( al hoewel toeval bestaat niet ) op jou blog terecht gekomen. Creatief en leuk!

  XOXO Carla één van de Funny scrap Ladies.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vindh em heel erg mooi geworden, vind je grafzerkjes super.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Was weer een leuke uitdaging voor je... Maar het resultaat mag er wezen! Leuk om naar te kijken! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat supermooi gemaakt !!

  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia