donderdag 26 april 2012

minialbum G45 an ABC Primer

Een paar weken geleden heb ik van iemand papier overgenomen van Graphic 45 (an ABC primer), het blijft mooi papier, ookal is het soms lastig te verwerken vanwege de grote patronen. Ik heb er dit minialbumpje mee gemaakt, met schoolfoto's van onze oudste dochter uit groep 1 t/m 8. De foto's heb ik eerst op de computer omgezet naar sepia, zodat ze beter bij het papier passen. Het album is 15x15 en gemaakt van chipboard. De ring is van TH en heb ik aan de rug bevestigd. Achteraf had ik dat beter op de acherkaft kunnen doen, dan blijft het album beter plat liggen en is het makkelijker om te slaan. Al doende leert men, zullen we maar zeggen. De pagina's zijn van zwart cardstock en tussen de bladzijden zijn tags verstopt, hierop komen de namen van de juffen en klasgenootjes te staan.
Bedankt voor het kijken en tot gauw!


A while ago I bought some G45 designpapers (An ABC primer) from a fellow-scrapper. I love these papers, although sometimes it's hard to scrap with them, because of the large images they show. I made this mini-album with school portraits of my oldest daughter, when she attended primary school (back in the 90's). All photos were converted to sepia first to fit the colors of the papers.The album measures 6x6 inch and was made out of chipboard, the pages are made from black cardstock. In between every two pages I hid a tag, where she can write the journalling about the teacher, class mates and the skills she learned in that class. The binding is bij Tim Holtz, I should have adhered it to the back cover because in that way it is much more easy to turn over the pages, but silly me, I didn't. With the next album, I will pay more attention to that part, LOL.
Thanks for watching, see you soon!9 opmerkingen:

 1. Och wat schattig, erg leuk gedaan! Heb ook nog een stapel van dat papier liggen maar weet ook nog steeds niet hoe te gebruiken...maar daar komt ook wel weer vast een projectje voor!
  Dit is in iedergeval een erg gaaf idee!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig is je albumpje geworden. Het papier van Graphic45 is zulk geweldig papier, dat alleen is al een feestje om mee te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi!! Ik kende het papier nog niet, maar je hebt er een bijzonder leuk schoolalbum mee gemaakt...

  Groetjes, Toos

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk en dierbaar project! Mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een ontzettend mooie herinnering aan de schooltijd van je dochter, echt een prachtig boekje. Dit papier heeft ook niet meer nodig.!!!!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig album is dat geworden zeg.....super!

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schattig boekje, Sylvia. Zo mooi gewerkt met Graphic 45. Ik heb er ook papier van en vind het ook moeilijk met die grote patronen.Dit is echt heel apart.
  Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig Syl! Het is ook prachtig papier... Ik heb het ook gekocht en er na veel geschuif nog niets van weten te maken. In die prachtige plaatjes wil je ook zo weinig mogelijk knippen, best moeilijk...
  Maar als ik dit zo zie, dan denk ik dat ik toch maar weer eens een poging moet wagen...
  Groetjes, Belinda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. prachtig zeg! Leuk om de foto´s allemaal in Sepia af te drukken. Heel toepasselijk papier en erg mooi gedaan alles!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia