vrijdag 16 december 2011

15 questions

De laatste uitdaging van dit jaar bij Dutch Dares behelst een layout over jezelf, met daarbij 15 vragen (en antwoorden). Best lastig, want a) heb ik haast geen foto's van mezelf, omdat ik degene ben, die meestal achter de camera staat en b) het is de bedoeling dat je die vragen dan ook nog eens op de layout beantwoordt en je jezelf dus een stukje moet blootgeven. Kortom, met recht een uitdaging, waar ik me toch maar aan gewaagd heb. De foto heb ik bewerkt met een programmaatje op Photofunia en de layout heb ik in mijn favoriete stijl, vintage, gemaakt. Papier is van Prima Marketing (Printery collection op A4 formaat) en wat kraft. Swirl en bloem zijn ook van Prima.
Bedankt voor het kijken en jullie lieve berichtjes, tot gauw!

This year's last challenge at Dutch Dares is a challenge about yourself and contains 15 questions and answers. Quite a tricky one, because a) I don't have many photos of myself, because I usually take the photos and b) you have to answer all the questions on your layout for everybody to read, so I really have to open up! Nevertheless, it intriged me anyway and here is my take. The photo was altered with a little free programm at Photofunia and of course I used my fave scrapbooking style, vintage. Designpapers are from Prima Marketing (printery collection), same as the swirl and the flower.
Thanks for watching and your sweet comments, see you soon!

6 opmerkingen:

 1. Helemaal geweldig! De vintage style is ook mijn favoriet en wat een leuke oplossing: de vragen en antwoorden op een apart deel van de LO. Super dat je de uitdaging bent aangegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal geweldig! De vintage style is ook mijn favoriet en wat een leuke oplossing: de vragen en antwoorden op een apart deel van de LO. Super dat je de uitdaging bent aangegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je hebt meegedaan! Mooie LO!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke Lo, en wat een leuke foto van jezelf!! Lieve groetjes brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gaaf gedaan! bedankt voor het (trouw) meedoen met de dutch dares!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Sylvia, wat een prachtige uitwerking weer, bedankt voor het meedoen! Enne, ik schrik wel van hoe vroeg je opstaat op een werkdag hoor... :)

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia