zaterdag 25 juni 2011

laatste layouts voor familie-album

Dit zijn de allerlaatste 2 layouts voor in het familie-album "Het Steenen Tijdperk" met foto's van "tante Lenie". De foto's zijn allerbelabberdst van kwaliteit, maar het zijn de enige die we van haar hebben, dus dan moet je maar roeien met de riemen die je hebt, nietwaar? Bijna alle familiefoto's zijn daarmee gescrapt, meer layouts passen echt niet meer in het album, het is nu al zo'n kleine 20 cm dik. Het zijn ook niet echt vintage lootjes geworden, meer een beetje shabby met uitgeknipte bloemen (Pink Paislee), die met foamtape verhoogd zijn opgeplakt. De bloemen zijn aangevuld met de schilderstape bloemen en wat fabric ribbon flowers. De koperen embellishments heb ik uit New York meegebracht. Aan de ene kant ben ik blij, dat dit project afgerond is, aan de andere kant was het ook wel weer erg leuk om al die oude foto's weg te (laten) scrappen. Op naar het volgende vintage-project!
Bedankt voor het kijken en tot gauw!

These are the last 2 layouts for our heritage album "The Stone Era". These photos of Auntie Lenie are of very poor quality, but it's all we got of her, so they'll have to do. In total the album measures almost 20 cm (thickness), more layouts are impossible to fit into the album. I didn't give these a pure vintage look, more a kind of shabby, with fussy cutted flowers (Pink Paislee), some tape flowers and fabric ribbon flowers. I found the brass embellishments at Michael's in New York City. On one hand I am glad that this project is finished, on the other hand I had a lot of fun getting these heritage photos scrapped. So let's move on to the next vintage project.
Thanks for watching, see you soon!

2 opmerkingen:

 1. Mooi gedaan hoor Sylvia!
  Het ziet er prachtig uit.
  Je kunt de foto's ook een beetje bewerken met de computer volgens mij ook al met picasa en piknik zodat ze toch wat beter "opgehaald"worden maar soms doe ik dat expres niet omdat ze dan veel nieuwer lijken en dat is ook weer niet de bedoeling toch?
  Fijne avond en geniet van de zondag!
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel karwei he zo'n album, erg mooi geworden de pagina's
  groetjes mina

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia