zondag 29 mei 2011

aankopen NY

Dat je goed kunt shoppen in New York is bij iedereen wel bekend, neem ik aan. Uiteraard moest ik naar Michaels, die inmiddels ook een vestiging heeft in Manhattan. Gelukkig had ik net voor we vertrokken nog wat leuke kortingscoupons kunnen printen thuis, die me heel goed van pas zijn gekomen. Rob moest verplicht mee, want je mag maar 1 coupon per persoon per dag inleveren. Dat werd dus apart afrekenen. Aangezien Michaels niet echt midden in Manhattan zit, maar meer uptown, zijn we er "maar" 1 keer geweest, maar dan wel in 1 keer goed. Dit was de buit: (en met lekker veel korting en een lage dollarkoers was ik nog goedkoper uit dan ik ingeschat had!). De grote zak met lintjes lag op mij te wachten in een zgn thriftshop (kringloopwinkel), waar we toevallig langsliepen. Voor maar 4 dollar heb ik de vondst van de dag maar meegenomen, hij liep echt naar me te roepen: neem me mee, neem me mee!!
Bedankt voor het kijken en tot gauw!Shopping in New York is fun! Michael's Arts and Craft is also located in Manhattan and with my coupons I got a lot of stuff, that went home with me! The big bag of ribbons and lace was waiting for me at a thrift shop, that we happened to stumble upon. Lots and lots of great ribbon for only $ 4 (isn't that a bargain??).
Thanks for watching, see you soon!

4 opmerkingen:

 1. Doooooooh, dat ziet er goed uit! Das nog eens lekker shoppen! Veel plezier met al je goodies!
  Groetjes,Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is gaaf dat jullie het zo naar de zin hebben gehad, je hebt ook super leuke spullen gescoord .
  en dat kant is helemaal geweldig zoveel voor een prikkie !!


  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kan me indenken dat je blij was met die lintjes!
  En wat goedkoop is het in Amerike zeg, zo'n groot blok kost daar maar bijna 10 dollar zag ik bij michaels op internet, hier dus het drievoudige maar je kunt het niet laten versturen helaas!
  Ik ben benieuwd wat je er allemaal van gaat maken.
  Fijne week,
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie aankopen heb je gedaan,geweldig die zak vol kantjes
  groetjes gerrie!!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia