zondag 2 januari 2011

cj vintage

Voor het vintage CJ van Jacqueline ga ik 4 lay outs maken. Dit is de eerste. Alle randjes zijn gedistressed en gekleurd met distress inkt Vintage Photo. Het kant aan de bovenkant was oorspronkelijk wit, maar dat heb ik bruin gekleurd met ketjap, thee en koffie. De tickets zijn van Tim Holtz, bloemetjes van Prima en de headpin is zelfgemaakt. Titel zijn stickertjes van Cosmo Cricket
Bedankt voor het kijken en tot gauw.

For the Vintage Circle Journal of my friend Jacqueline I will make 4 lay outs. This is the first one. All edges are distressed and colored with Vintage Photo. The lace at the top was white originally, but I dyed it with tea, coffee and soja sauce to give it a more worn look. Tickets are from Tim Holtz, flowers from Prima Marketing, the headpin is homemade. The title is made from tiny alphabet stickers from Cosmo Cricket.
Thanks for watching, see you soon!


5 opmerkingen:

 1. zoo lekker in de keuken gescrapt? ;-)
  leuk geworden, ben zelf niet zo van de vintage
  maar vind het wel mooi om te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel erg mooi, maar ketjap????? die kende ik nog niet.
  Laat je het dan inwerken en later gewoon uitspoelen???
  Groetjes Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de thee en koffie kleurden het naar ecru, maar ik wilde het donkerder, dus een flinke scheut ketjap doet wonderen. Half uurtje laten staan, uitspoelen, et voilá: dan wordt het bruin.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat prachtig zeg! en wat grappig kleuren met ketjap, nooit van gehoord, maar het effect is mooi! (gaat het niet stinken?)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Happy New Year Sylvia!
  Beautiful LO and lovely design:)
  Hugs, Heidi:)

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia