zondag 24 oktober 2010

helaas

Heel jammer, de auditie die ons koor deed voor het tv-programma Korenslag was niet voldoende. Volgens de jury was er meer kracht te halen uit de lage stemmen en was er niet voldoende balans tussen hoog en laag. Wel positief was dat we heel veel energie toonden en een geweldige uitstraling hebben. Dat is dan wel weer leuk om te horen. Volgend jaar doen we een nieuwe poging!
Bedankt voor het kijken en tot gauw!


Too bad, the audition we did a few weeks ago for the TV-programm "Korenslag" (Battle of choirs) was not good enough. The jury found the lower voices a bit weak and there seemed not enough balance between higher and lower voices, but we got compliments about showing lots of energy and appeal. So, you won't see me on TV this time. Next year we will give it another try.
Thanks for watching, see you soon!


2 opmerkingen:

 1. Wat een onwijs gave foto, Sylvia !!
  en jammer dat jullie niet verder mogen, maar je leert hier alleen maar van en wie weet de volgende keer staan ze versteld van jullie kunnen.

  veel succes !!

  greotjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hierop ben ik wel een beetje jaloers en je begrijpt wel waarom. Daarom geniet ik een beetje mee van jouw vreugde met dit koor en met je succes.
  Liefs
  Josephine

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia