zondag 5 september 2010

aankopen

Vandaag was ik met Joyce naar het Boekenfestijn in de Jaarbeurs in Utrecht. Heerlijk struinen tussen de boeken, snuffelen, hier en daar wat lezen en ook nog wat kopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Behalve boeken op allerlei gebied, hebben ze er ook hobbyspullen (en niet zo'n klein beetje ook). Dus werden de scrapbookspullen uitgebreid bekeken, gepakt en weer teruggelegd en een aantal verdween zomaar in mijn trolley. Hmmm, erg vreemd wat er allemaal zomaar invloog, maar ik ben er wel blij mee! Het is niet het nieuwste van het nieuwste, maar bijvoorbeel een paperpad van K & Company van 12 inch (36 vel dubbelzijdig Wild Saffron) voor 6,50 is toch geen geld? Ook een kleiner paperpad van K&C (que sera sera) en een K&C album, wat rub-ons, bloemen en stempels verwisselden hier zomaar van eigenaar.
Verder heb ik een beginnetje gemaakt met het vogelkooitjes-album, daar zie je hier alvast de voorkant van:

Het hekje is van Dusty Attic, bewerkt met Perfect Pearls van Ranger. Het hele boekje wordt lila met sepia foto's van Joyce en Debbie van 1 t/m 13 jaar. Zodra ik wat af heb zal ik het hier plaatsen.
Bedankt voor het kijken en tot gauw!

3 opmerkingen:

  1. Leuke dingen heb je gekocht zeg en dat vogelkooitjes album ziet er nu al prachtig uit, ben benieuwd naar het geheel. Groetjes, Wendy.

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat! Dank je wel alvast!
Thanks for leaving a comment! I appreciate it a lot!
Sylvia